Principala | Profilul meu | Inregistrare | Login Bine ati venit Vizitator












/
Ce anime mai vreti pe site!?
Total răspunsuri: 95




Principala » 2010 » Aprilie » 21 » Informati-MadaraUciha
10:30 AM
Informati-MadaraUciha
Despre optzeci de ani înainte de-a patra mare Shinobi război mondial, Madara a crescut constant în concurenţă cu fratele său mai mic, Izuna Uchiha, care au fost atât cunoscut ca membrii cei mai talentati din clanul lor. acestora în domeniul concurenţei a dus la câştigarea atât Sharinganul Mangekyō, şi, cu ea, ei au reuşit să preia controlul clanului Uchiha, Madara în calitate de liderul său. Chiar si dupa standardele clanul lui, chakra Madara a fost neobişnuit de puternică. Într-o vârstă definit de război, tot ce a făcut a fost de luptă, şi încă el a încercat să devină mai puternic. Sub conducerea sa, clanul cucerit toate au venit peste. A lungul timpului, el a început să piardă din vedere din cauza lui Sharinganul Mangekyō. Să-şi recapete viziunea sa, el a luat ochii fratelui său (un act Madara a spus că fratele său a consimţit să), şi au obţinut veşnică Mangekyō Sharinganul, permiţându-i să continue să conducă Uchiha la prosperitate.

În anii care au urmat, în mod constant Uchiha s-au ciocnit cu clanul la fel de puternic Senju. Pentru a pune capăt luptelor constante, liderul Senju, Hashirama Senju, a abordat Uchiha cu o ofertă de pace. Deşi niciodată nu Madara vrut pace cu Senju, restul Uchiha dorea să pună capăt luptelor, şi Madara a avut nici o alegere, ci pentru a merge împreună cu decizia lor. Senju, Uchiha, şi toate clanurile au cucerit s-au adunat pentru a forma satul Konoha. Împotriva voinţei lui Madara, sătenii selectat Hashirama ca satul Primul Hokage. Madara se temeau că ar Hashirama asupresc pe Uchiha, şi a încercat să miting de sprijin pentru a contesta conducerea sa. Mai degrabă decât l ajute, cu toate acestea, Uchiha au intors spatele la el, crezând că motivele lui s-au datorat doar orgoliul şi dorinţa de mai multă putere.

Abandonat de clanul lui, Madara părăsit satul, mai târziu se întoarce pentru a contesta Hashirama în luptă. Ei au luptat pe site-ul care ar fi numit într-o zi Valea End, în cazul în care, deşi Madara chemat Nouă Cozi Fox a fost învins, şi a fost considerat a fi murit. Madara stins în memorie, şi, în timp, ar fi găsit Akatsuki şi să devină Mizukage Kirigakure lui. De asemenea, el pare să fi luptat Tsuchikage a treia la un moment dat în viaţa lui aşa cum a constatat Raikage În al patrulea rând, deşi rezultatele din această bătălie au rămas neclare.

Doisprezece ani înainte de începerea seriei, cu nouă cozi a atacat Konoha. Deşi Madara a negat că a avut orice implicare în atac, Uchiha Itachi şi Namikaze Minato a spus că cele nouă-cozi a fost sub controlul lui Madara la timp. Câţiva ani mai târziu, el s-au infiltrat Konoha pentru a încerca şi reaprinde focul războiului. El a fost găsit de Itachi în primul rând, care a convins Madara la schimb satul în schimbul pentru a ajuta să şteargă clanului Uchiha pentru dezertarea lui decenii mai devreme. Madara respectate, Itachi formare şi furnizarea de asistenţă. Itachi niciodată cu adevărat încredere Madara, totuşi, şi păstrate cu ochii pe el pentru tot restul vieţii sale. Madara întâlnit de asemenea cu Danzō Shimura jur de ora de masacru, dar nu vedea unii pe alţii din nou până după Danzō fugit Summit-ul de Kage.
modifică Tobi
masca lui Madara la timp el a întâlnit Itachi.

Pentru a vă menţine în umbra Akatsuki lui, Madara în cele din urmă a luat pe masca de Tobi, [4] da ordine la durere în secret. Poartă o portocală, rotiţi-model masca care dezvăluie doar ochiul drept. Când el a instruit Itachi, el a purtat o masca uşor diferite, cu modele de negru cu flacără ca pe el, şi el a avut parul mai lung decât el nu acum. Părul se taie scurt de zile de la fondarea Konoha, şi poartă o uniformă constând dintr-un număr de şuruburi şi bolţuri, care de obicei este ascunsă de mantia lui Akatsuki [5].

În timp ce în calitate de Tobi, el este lipsită de griji şi de prost, lucru care deranjează majoritatea celorlalţi membri. Deidara, care au crezut în toate Akatsuki ar trebui să fie grave şi calm, nu a fost mulţumit cu personalitate copilăreşti Tobi lui, şi a atacat frecvent din urmă într-un mod comic atunci când contrariat. Aparent, Madara este foarte angajamentul de a ţine secretă identitatea sa, ca el a fost văzut menţinerea aspectului său prost chiar şi atunci când nimeni nu a fost de aproximativ (cel puţin în arc de umplere anime-lui). Kisame şi Zetsu, pe de altă parte, apreciez oarecum capacitatea Tobi de a se lumina unei organizaţii sumbre, cum ar fi al lor [6]. Cu toate acestea, odată ce identitatea sa este revelat pentru toată lumea în Akatsuki, "Tobi" a renunţat la natura lui Goofy şi a adoptat personalitate Madara lui .
modifică Personalitate
Madara ca el a apărut în timpul fondator Konoha lui.

Comparativ cu personalitatea sa Tobi, personalitatea adevarata Madara este considerabil mai calmi şi mult mai grave, dar el mai are încă un obicei din jurul glumă şi nerespectarea toata lumea din jurul lui. În ciuda limitărilor sale curente în luptă, el este extrem de arogant, insulte chiar mai puternic ninja şi tratarea membrii Akatsuki ca instrumente simple. În timp ce vorbeşte derogativ la durere, el a recunoscut încă puterea sa ca cel mai puternic din Akatsuki şi pentru posesie de Rinnegan. Există doar o mână de excepţii pe care le admiră, cel mai proeminent fiind Hashirama Senju.

Madara a demonstrat capacitatea de mare la manipularea pe alţii să facă munca sa pentru el. Minato crezut că el a fost folosind ideologia Durerea lui împotriva lui în scopul de a-l controleze. El sa împrietenit în mod similar Sasuke în scopul de a-l să se alăture Akatsuki prin spunându-i despre trecutul lui Itachi, chiar daca el are un interes aparent în Sasuke şi abilităţile sale. El pare să aibă o perspectiva oarecum răsucite cu privire la acest lucru, evitând de multe ori responsabilitatea, susţinând că oamenii au acţionat în mod voluntar atunci când au fost într-adevăr fortata sau manipulate de el.

Madara a stabilit obiectivele sale în obţinerea de Sasuke de partea lui pentru a servi scopurilor lui Akatsuki. Ca atare, el a fost mulţumit că, atunci când Itachi a murit, nimeni nu ar fi putut să-l împiedice pe Sasuke spune adevărul clanului Uchiha masacru. Madara a exprimat dezamăgirea atunci când Sasuke nu a reuşit să recupereze reale Killer Bee, şi a fost îngrijorat de faptul că el nu poate fi uşor de controlat. Cu toate acestea, ori de câte ori Sasuke intra mai adânc în întuneric de răzbunare, Madara arata deliciu, cel mai proeminent fiind atunci când ura lui Sasuke dezvoltă pe deplin Susanoo, şi atunci când el a sacrificat Karin pentru a se strapunge inima Danzō lui.

Madara dispune de o ură extremă faţă de clanul Senju şi Konoha Senju-au dus, ca el este un descendent al fratelui mai mare, care a fost trecut fiind succesorul lui Sage de şase Paths. Această ură a fost agravată atunci când a ales satul Hashirama Senju să fie Hokage peste el. Madara admirat Hashirama pentru majoritatea puterea lui, dar totusi l-au urât. Această ură a condus Madara la o viaţă dedicată răzbunare. Madara consideră că toate Uchiha sunt destinate să meargă pe aceeaşi cale de razbunare impotriva Senju şi Konoha, şi că Naruto, care a moştenit Va Senju de foc, este predestinat pentru a lupta Sasuke, care a moştenit ura Uchiha, chiar dacă Madara însuşi trebuie să forţeze să facă acest lucru.

Poate ca o consecinţă a bătrâneţe, Madara pare să se bucure de şedinţa în jos şi trecerea timpului cu lucruri, mai ales atunci când spune poveşti, la fel ca el a spus povestea la Itachi Sasuke si sa Planul Lunii Ochi pentru Kage şi samurai.
modifică Abilităţi
Tobi folosind Whac-o aluniţă-Tehnica pe Shino.

Cele mai multe dintre abilităţile Madara sunt încă necunoscute. El are cel mai puternic chakra orice Uchiha a trăi vreodată şi este considerată pe scară largă ca fiind unul dintre cei mai talentaţi ninja din istorie. El a fost descris ca un ninja "foarte puternic" de Minato Namikaze însuşi. El a fost remarcat, de asemenea, să se fi născut cu chakra deosebit de puternic, pe care îl prevede este motivul pentru "refuzul încăpăţânat să moară". Chiar şi cu nouă cozi a menţionat că chakra Madara este chiar mai sinistru decât cel propriu. Unul dintre abilităţile de fapt el a afişat este viteza lui, care, după cum Tobi, a fost aparent creanţei sale doar la faima. În acest scop, Kisame a comentat ", el este un bun alergator". Madara, de asemenea, pare să aibă putere imensa, ca el a fost capabil să oprească un slash de sabie gigantului Suigetsu cu un braţ unic, precum şi striviţi braţul propria infectate curăţa cu mîna goală, altele [7] Ōnoki. A făcut aluzie la putere Madara lui înainte de el a luat de pe masca de Tobi, afirmând că nu ar fi trebuit să lucreze din umbră având în vedere puterea şi priceperea. [8] Madara arată, de asemenea să aibă cunoştinţe vaste şi inteligenta ninja lume; doar la analiza adversarii sai folosind un jutsu o dată, el poate identifica această persoană, precum şi să recunoască şi să înţeleagă modul în care munca lor jutsu. [9] De asemenea, el a fost capabil pentru a planifica o contra-atac împotriva FU şi planul de momeală Torune de ao întoarce împotriva ei înşişi. [10] Madara este, de asemenea dovedit a avea suficiente cunostinte pentru a organismului uman la transplant de ochi de la o persoana la alta. Acesta a fost, de asemenea, declarată de către Fu că Madara are puterea de a ascunde complet chakra lui de detectare. Când observat, atât Karin şi Shino Aburame remarcat faptul că chakra Madara ar dispărea complet şi apoi reapărea, în funcţie de cazul în care Madara a fost teleportarea departe sau la o locaţie. Madara state este în puterea sa pentru a localiza Taka ca au calatorit la Konoha dacă aceasta înseamnă Madara se poate teleporta la locaţia de oricine doreşte să găsească sau este un jutsu de urmărire nu au legătură este în prezent necunoscută.

El a fost înarmat cu un kusarigama gigant cu un ventilator de război ataşată la ea în timpul fondator Konoha lui, echiparea cu numele de clanul său, care înseamnă "fan hârtie". El este, de asemenea, spune că a fost în măsură să citeze Nouă cozi. Nu este clar dacă acest lucru sa referit la utilizarea tehnicii de Citarea sau dacă el ar putea produce destul de răutate umană pentru ao aduce la locaţia lui.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor electrice de înaltă calibru el a arătat până în prezent, Itachi si chiar Madara însuşi atât susţin că rănile le-a primit de la Hashirama Senju l-a lasat fara putere, o cochilie goală de sine fostul său.
[Modifică] Teleportarea
Madara teleportarea Sasuke departe la o altă dimensiune.

Madara prezinta capacitatea de a evita complet daunelor cauzate de cele mai multe atacuri. După ce a fost tăiat în întreaga midsection de sabie Sasuke, el sa prăbuşit, doar pentru a se ridica din nou câteva secunde mai târziu şi se plâng de viteza de atac [11]. Aceleaşi lucruri a avut loc atunci când Naruto a lovit în spate cu un Rasengan, în cazul în care atac literalmente etape prin el, evitarea pagubelor [12] coerenţa Abilitatea sa este confirmată atunci când a încercat o Sasuke Chidori pe el, şi, după cum a prezis., el eliminate prin Madara cum facuse mai devreme. Deşi el poate folosi teleportarea pentru a muta o parte a corpului său, printr-o dimensiune el este încă susceptibilă de a contracara un atac aşa cum a declarat Fu. Pe parcursul întregii serii, după lupta sa cu Hashirama Senju, el a cunoscut doar că au fost deteriorate o dată: în lupta cu Danzō acoliţii lui. Înainte de a "absorbit" Torune, Torune atins aparent braţul drept Madara lui, achiziţie it infectate cu bug-uri nano şi, prin urmare, forţându-l să-l eliminaţi. [13] [14]

Madara prezinta, de asemenea, capacitatea de a călători pe distanţe lungi în cadrul timespans relativ scurt, scăpând de explozie finale create de Deidara şi reapariţia in Amegakure într-un termen foarte scurt. Acesta a fost speculat de Kakashi că el foloseste un Ninjutsu spaţiu-timp să trimită instantaneu el însuşi sau chiar părţi ale corpului său în locaţii diferite sau un fel de gol şi apoi instantaneu le aduce inapoi. Este dezvăluit faptul că Madara pot găsi locaţia exactă a unei persoane şi pot deforma se la locul respectiv, precizând că este în puterea lui. El a arătat, de asemenea, capacitatea de a altora teleportezi, aparent pentru o dimensiune separată sau zonă şi a le stoca acolo. El foloseşte ca abilitatea în lupta împotriva Torune FU şi de a face pur şi simplu să dispară, astfel încât ar putea lupta Sasuke Danzō. ochiul drept pare să fie baza pentru acest transport.
[Modifică] Sharingan

Madara a stapanit Sharinganul său la o vârstă fragedă, şi a primit laude pentru asta. Chiar şi după ce a fost zguduit de Hashirama Senju şi de a pierde o cantitate mare de energie, Sharinganul sa pot vedea încă culoarea chakrei, ca el a vazut bug-uri toxice Nano Tehnica de raspandire prin FU. [15] Datorită masca lui acoperind partea stângă a lui feţei, numai Madara a fost demonstrat cu Sharinganul lui dreapta.
[Modifică] Mangekyō Sharinganul
Madara veşnică a Mangekyō Sharinganul.

În timpul luptei cu Itachi Sasuke, a fost dezvăluit că Madara Uchiha şi fratele său mai mic, Izuna, au fost primii membri ai Uchiha pentru a activa Sharinganul Mangekyō, el a folosit apoi sa nouă putere profunda de a prelua clanului Uchiha. După ce a trecut orb din cauza utilizării Sharinganul Mangekyō, el a implantat ochii fratelui său în corpul său. Madara trezit apoi un nou "Eternal" Mangekyō Sharinganul, facandu-l primul caracter din serie pentru a avea un "Eternal" Mangekyō Sharinganul, o combinaţie de propriile sale şi Mangekyō Izuna lui Sharinganul. Cu acesta, niciodată nu Madara a trebuit să se teamă de riscul de a pierde vederii lui din nou. cunoştinţe Madara şi stăpânirea de Sharinganul Mangekyō ia dat puterea de a supune cu forţa Nouă-Tails si etern Mangekyō Sharinganul ia permis să lupte la egalitate cu Hashirama. Itachi în timpul luptei sale cu Sasuke a declarat că puterile oculare sunt intacte Madara, care implică faptul că acesta poate fi în continuare posibilitatea de a utiliza Sa veşnică Mangekyo Sharinganul. În ciuda faptului că Eternul Mangekyō Sharinganul, el a fost încă de văzut folosind-o în actuala timp Shippuden-line.
modifică Partea a II-
[Modifică] Salvamont Gaara cu arc

După moartea lui Sasori, Madara, ca Tobi, Zetsu de colectare a apărut cu inelul lui Sasori. El a exprimat interesul de a se alătura Akatsuki, crezând că găsirea inelul l-ar acorda membru. Ei au descoperit apoi braţul Deidara şi inelul purtat, crezând Deidara să fie prea mort. Când Deidara a apărut şi a cerut ca Tobi-i dea înapoi braţul lui, Tobi a refuzat, fapt care ia determinat să încerce Deidara lipsită de umor şi-l sufoca până la moarte cu picioarele.
[Modifică] Trei-Cozi arc Bestia
Tobi şi debutul lui Deidara ca o echipă.

Tobi a fost acceptat ca în Akatsuki Sasori de înlocuire şi nou partener Deidara lui. El a fost atribuit pentru a captura Trei-Cozi Giant Turtle, şi-l Deidara însoţit. În anime, în timpul lor de căutare, s-au oprit pentru a obţine o musca de a mânca la un magazin de dango, şi Deidara asteptat cu nerabdare de Tobi pentru a elimina masca acestuia, astfel încât el a putut vedea ceea ce el a uitat ca dedesubt, dar el sa întors departe, ascuns faţa lui . Când a terminat dango lui, au împărţit şi au plecat în direcţii diferite. Tobi găsit în cele din urmă a lacului şi a văzut Sakura, Shizune, Hinata, Ino si pe malul lacului cu ajutorul celor patru Corner Bariera de etanşare. Apoi a dat seama că tehnica a fost pentru a sigila cu trei cozi, şi a mers după Deidara să-l informeze despre descoperirea sa.

După Tobi privit Deidara kill doi ANBU, l-a felicitat. Amândoi au descoperit trei cozi în interiorul lacului. Deidara folosit argila sa de a face să apară în afara, după care au încercat să convingă pe Tobi Deidara pentru a lupta în locul lui. Fiara a inceput alungare el, şi Deidara folosit una de bombe pe el în timp ce a fost distras. Restul de luptă a fost nevăzut. Mai târziu, Tobi a început să vorbească despre modul în care jutsu său a fost perfect, iar acum el a înţeles de ce a fost atribuită misiunea. Deidara a replicat că el nu ar fi ajuns departe fara sa argilă. Tobi mai târziu a adormit în partea de sus cu trei cozi după ce un alt comentariu obraznic, spre furia de Deidara, care "l-au trezit" de lut detonat o bombă lângă el.
[Modifică] Hunt pentru Itachi arc

Înainte de etanşare Monkey Patru-coada, Akatsuki învăţat Sasuke Uchiha a învins Orochimaru. Odată ce a fost complet de etanşare, Deidara, supărat că el nu a ajuns sa-l omoare Orochimaru, Tobi adus cu el sa-l omoare pe Sasuke loc. Ei au descoperit şi confruntat Sasuke, Tobi si a fost dat de locuri de muncă de a oferi asistenţă pentru Deidara în timpul bătăliei. După unele necajeste iniţială din duo-ul, Sasuke ia surprins atât cu viteza lui extrema si a alergat direct prin sabia lui Tobi, se pare că-l disemboweling. Tobi apoi brusc se ridică din nou, complaining despre viteza de atac. În cele din urmă bătălia nu a mers în favoarea lui Deidara, aşa că a folosit C0 într-un efort de a ucide pe Sasuke la pierderea de propria viaţă. Zetsu raportat la ceilalţi membri din Akatsuki care Tobi au fost ucişi de asemenea, determinand durere la observaţia că el a fost usor de inlocuit.

Acesta a fost dezvăluit în curând, totuşi, că Tobi a supravieţuit, ca el sa întâlnit cu durere şi Konan în Amegakure. Tobi, se dezvăluie ca Madara, remarci că Sasuke este în curs de dezvoltare frumos. Constatând că Itachi va muri în curând, Madara instruit Durere de a capta Naruto Uzumaki, gazda a-Nouă cozi. El a mai târziu a apărut pentru a distrage atenţia Squad 8-Omul ca Tobi în timp ce Sasuke luptat cu Itachi. Ninja Konoha a avut nici un succes în atingerea-l cu atacurile lor, astfel încât Shino Aburame oferit voluntar pentru a lupta Madara unu-la-unu. Cu bug-uri sa, Shino a fost capabil să-şi caseta de captură Madara, dar Madara a fost capabil de a scăpa de aceasta, precum. Zetsu apoi a ajuns să-l informeze că Sasuke-au ucis pe Itachi. Madara a subliniat că el ştie că acest lucru ar fi rezultatul, şi a mers pentru a vedea pe Sasuke. Înainte de a pleca, Sharinganul lui a fost reperat de Kakashi.
Madara uşor decolare masca lui.

Madara avut tendinţa de a răni Sasuke şi, când sa trezit, sa oferit să-i spun despre Itachi. Madara încercat să se împrietenească Sasuke prin eliminarea lui masca şi dezvăluie Sharinganul lui, ceva care a cauzat Itachi lui Mangekyō Sharinganul a forma în ochiul stâng Sasuke şi care a făcut-l pe Amaterasu utilizarea Madara, care sa retras rapid in intunericul pesterii. După oprirea flăcări negru, Madara apoi a apărut din nou cu masca lui spate on, şi a început să muza despre cum Itachi nu a încetat să-l uimeşti. [16] După ce Sasuke întrebat ce a vorbit despre, Madara a relevat faptul că Itachi a avut cel mai probabil, a stabilit astfel încât vederea Sharinganul lui ar declanşa Amaterasu a avut sigilat în Sasuke. După ce Sasuke sa plâns că a fost de a face nici un sens, Madara a arătat că a fost să-l protejeze, şi, atunci când Sasuke încă nu-l crede, Madara a spus cum toţi trebuie să părea o nebunie, dar a asigurat el că spune adevărul, şi a introdus el însuşi ca omul care a ajutat pe Itachi acea noapte fatidică. El a spus Sasuke despre istoria clanului Uchiha, viaţa secretă Itachi, iar lungimi el a plecat să păstreze Sasuke şi Konoha în afară oricărui pericol. Sasuke, regretând că el a ucis Itachi acum că ştia adevărul, rezolvate pentru a distruge Konoha pentru forţarea Itachi în viaţa a trăit.
[Modifică] Hunt pentru cele opt-cozi arc

Madara convins Sasuke şi ceilalţi membri ai Taka să începeţi să lucraţi cu Akatsuki, cele două grupuri care au distrugere Konoha ca un obiectiv comun. Înainte de a putea face acest lucru, cu toate acestea, el a afirmat că Akatsuki nevoie de două fiare rămase coada. Deoarece Durerea a fost încă mai lucrează la capturarea Naruto, Madara Taka trimis pentru a captura opt-coada Giant Ox. După Taka stânga, Madara vorbit cu Zetsu, a discuta acţiunile lui Akatsuki până la acel punct. El a continuat să spun că, deşi au pierdut cinci Ninja talentat la Akatsuki toate eforturile lor au adus mai aproape de a "face pe Sasuke sa".

După Taka capturat gazdă opt-cozi ", Sasuke a dat-o Madara pentru Akatsuki pentru a sigila. În timpul procesului de extracţie, sa dovedit a fi un fals. Madara a fost demonstrat de a rămâne tăcut, aşa cum au comentat că Sasuke Kisame fusese păcălit în încercarea acestuia de a captura jinchūriki [17].
[Modifică] Cinci Kage Summit-ul de arc

Zetsu informat Madara de eşec Nagato de a captura pe Naruto, trădarea lui Akatsuki, şi el însuşi a sacrifica pentru a revigora sateni Konoha el ucis. Iritată de eşecuri constante, precum şi Nagato lui pierdem Cale exterioară: Samsara Ceresc de Viaţă Tehnică, Madara trimis Kisame a capta Killer Bee. Apoi sa dus să se confrunte cu Sasuke, care a fost de a lua Taka la Konoha. Madara le-a spus că pierdem timpul lor, Nagato având deja distrus satul, dar Sasuke convinge să meargă la Summit-ul de Kage pentru a ucide Danzō, Hokage nou candidat, precum şi un conspirator in asasinatul lui Uchiha. Madara instruieşte Zetsu să conducă la Taka Teren de Fier, dar când sosesc are Zetsu dezvăluie prezenţa lor, la Kage.

În timp ce Sasuke luptat Kage, Madara întâlnit cu Naruto, care a fost, de asemenea, în Ţara de Fier. El a încercat să dau seama cum Naruto a fost capabil să determine Nagato de a avea o schimbare de inimă, dar a fost prins de Kakashi Hatake şi Yamato. Decat sa se lupte, Madara le-a spus despre Sage celor şase Drumurile, adevărul a clanului Uchiha, Sasuke şi coborârea lui în întuneric. Ei se îndoiască de ceea ce el le-a spus, dar el a perseverat, spunând că Naruto şi Sasuke sunt destinate pentru a lupta intr-o zi înainte de dispariţie.

Ca Sasuke a fost pe cale de a fi ucis de Kage, Madara-l salvati. El trimite Sasuke departe în timp ce Karin merg cu el pentru a se vindeca leziunile sale. Madara şi-a exprimat dezamăgirea lui că Sasuke nu a fost mai mult un meci de Kage, având spera să le ia ostatic pentru a facilita cu planurile sale. El a fost totuşi fericit de dezvoltarea lui Sasuke Mangekyō Sharinganul în trezirea Susanoo. El a explicat apoi sa Lunii Ochi Planul a patru din cele cinci Kage la Teren de Fier: intenţia sa de a reforma fiare coada înapoi în Bestia Zece-coada. El ar deveni apoi jinchūriki sale şi de a folosi puterea sa de a pune lumea sub controlul său cu un "infinit" Tsukuyomi (无限 月 読, Mugen Tsukuyomi). În acest scop, el a cerut patru Kage să-i dea Killer Bee şi Naruto. Ei au refuzat, asa ca el a declarat la începutul patra Marii Shinobi război mondial înainte de dispariţie.

Madara Danzō interceptat în timp ce el fugea Summit-ului. Danzō a bodyguarzii lui, FU şi Torune, lupta Madara în timp ce el pregătit. Deşi forţată pentru a elimina braţul lui în timpul bătăliei din cauza lui Torune toxice Tehnica de bug-uri Nano, Madara a fost uşor să poată dispune de cele două. Madara teleportat apoi Sasuke şi Karin la locaţia lor, Sasuke arătând că el se ţine de cuvânt oferindu-i Danzō. Madara observat luptă şi a fost bucuros când Sasuke este în cele din urmă capabil să dezvolte pe deplin Susanoo. Când Danzō afisate ochii numeroase Sharinganul şi abilităţile sale de lemn de lansare, Madara bănuit că acest lucru a însemnat el a vrut să fie capabil să controleze Nouă Cozi Fox. Madara a identificat, de asemenea, modul în care Danzō este capabil să supravieţuiască o luptă cu Sasuke: Izanagi. Sasuke şi, eventual, Danzō conflict, dar Sasuke învins Izanagi şi Danzō ranit mortal.

Mulţumit cu rezultatul, Madara a indicat faptul că el a vrut să ia ochi Shisui, care a fost implantat în Danzō dreptul ochi-socket. Înainte de a-l poate lua, Karin Danzō a luat ostatici, şi Sasuke are nici o ezitare, în secţiile de prin ea pentru a ucide în cele din urmă el. Ca el a murit, Danzō activat Reverse patru simboluri de etanşare Tehnica într-o încercare de a lua Madara si Sasuke cu el, dar Madara a recunoscut în timp pentru a scăpa de avertizare în timp ce, de asemenea, Sasuke. Sasuke apoi au declarat că s-ar cap la Konoha. Madara cu toate acestea, Sasuke sfătuiţi să nu fie riscant, şi că, în ciuda Karin vindecarea lui răni mai grave, el a fost încă foarte obosite şi nevoie de timp pentru a recupera. El a apucat apoi cadavrul Danzō şi recomandă, de asemenea, Sasuke sa-l omoare Karin dacă are cu adevărat nevoie de ea mai, deoarece ştia prea multe despre ei. Sasuke pur şi simplu a declarat ca niciodata nu a considerat el însuşi un aliat al Madara. Madara periat off comentariu şi teleportat departe cu Danzō. La laboratorul său, în cazul în care un perete gigant cu mai multe recipiente de sticlă, fiecare exploataţie un ochi Sharingan intr-un fluid, Madara blestemat Danzō pentru distrugerea Sharinganul Shisui lui înainte de a muri ca un act final al taxei, atât şi să ciuda Madara.

Mai târziu, după ce câştigă un braţ nou, şi observând că el trebuie să colecteze Rinnegan să se pregătească de război, jumatate alb Zetsu a apărut, afirmând că Sasuke era în necaz. Madara apoi teleportat in fata Echipei 7 şi-a spus Sasuke sa vina cu el şi pentru Zetsu pentru a verifica Kisame şi pentru a reuni cu jumătate din altă parte. Apoi se lasă cu Sasuke, care spune că el are nevoie să vorbească cu el. Când se vor întoarce la baza de Akatsuki, Sasuke declară că vrea ochii lui Itachi. Madara spune că a fi aşteptat cu Sasuke de utilizare extinse Susanoo. Apoi intreaba ce sa schimbat mintea lui Sasuke, Sasuke şi afirmă că vrea să distrugă Naruto la puterea maximă, deoarece este singura modalitate de a respinge tot ceea ce vine de la Naruto.

După ce a pus ochii Itachi în Sasuke, el ia spus el va avea nevoie de timp pentru a se vindeca şi l-am întrebat dacă el a fost în orice durere. Sasuke ia spus el nu a fost şi a declarat că a simţit puterea lui Itachi se varsă în el şi că el a fost mai puternic. [18]
[Modifică] A patra Shinobi Război Mondial cu arc

Candva după transplant, Madara întâlnite Kabuto în formă noul său, şi aminte cum a fost Kabuto un trădător la Akatsuki, Madara apoi plămâni pentru o ucide. Cu toate acestea, el a fost oprit, iar şocat când Kabuto reînviat Nagato, Kakuzu, Itachi, Sasori, Deidara şi cu citarea: impur Lumea tehnica Învierii. Apoi ma întrebat Kabuto motivele pentru care vin să-l găsească, care au răspuns că el a venit să îşi unească forţele cu Madara [19] Madara. Intrebat ce are pentru a profita de alianţă, şi Kabuto ia spus că el ar putea spori potenţialul Madara de luptă cu înviat membrii Akatsuki. Madara întrebat ce Kabuto vrut în schimb, răspunsul fiind Sasuke, astfel Kabuto putea păstra cercetarea Ninjutsu. El a întrebat ce se va întâmpla dacă el ar fi fost de a refuza, şi Kabuto chemat încă un sicriu mai mult cu o persoană neidentificată. Madara a fost vizibil deranjat. Kabuto-l asigure că nimeni nu a stiut despre asta. Madara a salutat Kabuto pentru orchestrarea o astfel de situaţie. El a fost de acord să-şi unească forţele cu Kabuto, cu condiţia ca Sasuke nu ar fi predat la el până la sfârşitul războiului. Amândoi stânga pentru a formula planuri de luptă.

Vizualizari: 1362 | Adaugat de: LeGeNd | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 4
4 Elina  
0
cica foarte frumos:)))))...dar spui despre cva care tot u lai scris:)) tongue

3 Nibi  
0
ce info faine biggrin super wacko

2 leryss  
0
iti raspunzi tot tie :))

1 LeGeNd  
-2
Foarte Frumos Bravo!!:D

Prenume *:
Email *:
Cod *:








Denumirea:!!Noua Cozi Capturat!!~ep.165
 Aparitie:17/Iunie

Temporar Inchis!-!
IN CURS DE EXECUTIE!



Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


Au fost azi prin sat:


eTopSites.Ro - Clasamente si
 statistici pentru site-urile din toata lumea!
Top88 - Director web
Naruto Extreme Vino sa te distrezi cu noi Top66
 Statistici

  • Forum-Divertisment
  • Filme online 2011
  • Cautam Parteneri!


    • Copyright Anime-Sub By boyofdarkness And LeGeNd© 2010